Potřebujeme:
- 2,5 l kuřecího vývaru,
1 šálek sušených hřibů,
100 g čerstvých hřibů,
4 křepelčí vajíčka,
16 račích ocásků,
300 g telecího brzlíku
1 mrkev nakrájenou nadrobno,
100 g celeru nadrobno,
suché sherry dle chuti
Do kvalitního silného kuřecího vývaru dáme sušené hřiby a zeleninu a necháme cca 40 minut provařit. Vývar dochutíme solí a suchým sherry. Před podáváním vývar zahřejeme a ohřejeme v něm račí ocásky a telecí brzlík. Sázená křepelčí vajíčka a hřiby nakrájené na plátky rozdělíme do talířů, přidáme ohřátý brzlík a ráčky a zalijeme horkým vývarem.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/hribkova-polevka-s-racimi-ocasky-7-12-2010.html
Poslední tip, trik či komentář