reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hříbková polévka s račími ocásky

Potřebujeme:

  • 2,5 l kuřecího vývaru,
    1 šálek sušených hřibů,
    100 g čerstvých hřibů,
    4 křepelčí vajíčka,
    16 račích ocásků,
    300 g telecího brzlíku
    1 mrkev nakrájenou nadrobno,
    100 g celeru nadrobno,
    suché sherry dle chuti

Do kvalitního silného kuřecího vývaru dáme sušené hřiby a zeleninu a necháme cca 40 minut provařit. Vývar dochutíme solí a suchým sherry. Před podáváním vývar zahřejeme a ohřejeme v něm račí ocásky a telecí brzlík. Sázená křepelčí vajíčka a hřiby nakrájené na plátky rozdělíme do talířů, přidáme ohřátý brzlík a ráčky a zalijeme horkým vývarem.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/hribkova-polevka-s-racimi-ocasky-7-12-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.