reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hrušky v čokoládovém pudinku

Rozpis na 4 porce:

  • 400 g hrušek
  • 200 ml vody
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 500 ml mléka
  • 2 lžíce cukru
  • 1 balíček čokoládového pudinku
  • nudličky citrónové kůry
  • čerstvá máta na ozdobu

1. Hrušky omyjeme, podélně rozřízneme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na širší plátky.
2. Vodu, citrónovou šťávu a lžíci hnědého cukru přivedeme k varu a 10 minut v ní hrušky vaříme. Vodu slijeme a hrušky necháme okapat.
3. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink.
4. Poháry střídavě plníme plátky hrušek a pudinkem, až jsou zcela plné. Ozdobíme nudličkami citrónové kůry, lístečky máty a podáváme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.