Na asi 20 ks
- 20 slaných sezamových krekrů
- 1 balíček smetanového toastového sýra
- 10 ks třešňových rajčátek
- 20 plátků prosciutta
- hobliny parmazánu
- asi 40 lístků rukoly
- čerstvě mletý pepř
Rajčata omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenká kolečka. Rukolu omyjeme a necháme okapat nebo odstředíme v odstředivce na saláty.
Na krekry rozdělíme toastový sýr, obložíme plátky rajčat, hoblinami parmazánu a šunkou. Dozdobíme lístky rukoly a posypeme čerstvě drceným pepřem.
Zdroj: Zpravojský portál Idneshttp://ona.idnes.cz/silvestrovske-chutovky-a-kanapky-idealni-na-zobani-fhc-/recepty.aspx?c=A091228_133102_recepty_ves [on-line 31.10.2011]
Poslední tip, trik či komentář