reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kedlubnová pomazánka

  • 1 – 2 kedlubny
  • 200 g lučiny nebo žervé
  • trochu mléka nebo bílého jogurtu
  • mletý kmín
  • pažitka nebo cibulová nať
  • sůl
  • bílé pečivo

Oloupané kedlubny jemně nastrouháme a smícháme s lučinou nebo žervé. Přidáme trochu mléka nebo bílého jogurtu, kmín, jemně pokrájenou pažitku nebo cibulovou nať a sůl. Podáváme s bílým pečivem.
Tip: Ozdobte nasekanou pažitkou.
Obměna pro dospělé: Kedlubny nahraďte kyselým zelím, přidejte nastrouhaný ementál, majolku a pepř. Podávejte na plátcích veky.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.