reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Klasický bramborák

4 porce

  • cca 3/4 kg brambor
  • 7 lžic hladké mouky
  • 1/4 lžičky pepře
  • sůl podle chuti
  • 3 vejce
  • 7 až 8 stroužků česneku
  • 3 lžičky majoránky
  • olej na smažení

Brambory nastrouháme na jemnějším struhadle a vymačkáme z nich vodu. Přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme. Pečeme o velikosti dle našeho uvážení na rozehřátém oleji z obou stran dozlatova a hotové pokládáme na ubrousky, které nám vysají přebytečný olej.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.