reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kroupové rizoto

Ingredience

  • 600 g krup
  • 20 ml olivového oleje
  • 60 ml bílého vína
  • 100 ml šťávy z červené řepy
  • 60 g kozího sýra
  • 40 g rukoly
  • 60 g sýra pecorino
  • Sůl
  • Pepř

Předvařené kroupy opečeme na olivovém oleji a zalijeme šťávou z červené řepy. Pečeme, dokud se nevypaří šťáva. Sýr nakrájíme na drobné kousky a přidáme ke kroupám, v případě potřeby ještě přidáme šťávu. Přímo dovnitř nastrouháme pecorino, zamícháme a přidáme pepř.

Zdroj: Kroupové rizoto; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1980-kroupove-rizoto/ [On-line 30.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.