reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Křupavá treska z trouby

Potřebujeme:

  • 500 g filetu z tresky,
  • 2 lžíce másla,
  • kuřecí nebo rybí vývar,
  • šťáva z 1/2 citronu
  • hladkou mouku,
  • 2 housky,
  • 2 malé cibule,
  • 3 stroužky česneku,
  • petrželku,
  • tymián,
  • olivový olej, sůl, pepř

Omyté a osušené filety osolíme, opepříme a posypeme moukou. Zprudka opečeme na oleji a přendáme do pekáče.

Jemně nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na olivovém oleji s máslem, přidáme nahrubo nastrouhanou housku, petrželku a tymián.

Rybu pokapeme citrónem, zalijeme vývarem a navrch dáme směs z pánve. Pečeme 10 minut při 200 °C. Podáváme s vařenými bramborami.

Zdroj: Křupavá treska z trouby; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/krupava-treska-z-trouby.html [On-line 12.03.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.