- celé kuře bez kůže
- mrkev
- celer
- pórek
- jarní cibulku
- 1 cibuli
- 1 stroužek česneku
- nové koření
- bobkový list
- 1 lžíci másla
- celý pepř
- sůl
- petržel
Kuře bez kůže vaříme s cibulí, česnekem a kořením asi hodinu. V hrnci na másle orestujeme pokrájenou kořenovou zeleninu, cibuli, česnek, jarní cibulku a pórek. Zalijeme přecezeným kuřecím vývarem, přidáme nasekanou zelenou petrželku a krátce povaříme. Nalijeme do talíře s bezlepkovými nudlemi.
Zdroj: Bezlepkové tipy od herečky Šárky Vaculíkové; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/bezlepkove-tipy-od-herecky-sarky-vaculikove.html [On-line 25.11.2013]
Poslední tip, trik či komentář