reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kuřecí řízek se špenátovou náplní

  • 4 řízky z kuřecích prsou (po 150g)
  • ingredience na trojobal
  • 225 g listového špenátu
  • 2 lžíce zakysaného krému nebo smetany
  • sůl
  • pepř
  • muškátový oříšek
  • olivový olej

Listový špenát rozmrazíme a ochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Vmícháme zakysaný krém či smetanu a prohřejeme.
Do každého kuřecího řízku ze strany vyřízneme kapsu. Kapsu naplníme špenátem a otvor uzavřeme párátkem. Vzniklé balíčky namočíme ve vodě a obalíme v trojobalu. Posolíme.
Smažíme na rozehřátém oleji při střední teplotě po obou stranách dozlatova.
Podáváme nejlépe s bramborami a zeleninou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.