reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lívance s borůvkovou zavařeninou – Praha

  • 15 dkg hladké mouky
  • 2 dl mléka
  • 1 polévková lžíce cukru
  • 1 vajíčko
  • kvásek ze 2 dkg droždí

Mléko, mouku a druhou polovinu kvásku, který nám zbyl z knedlíků, smícháme a vyrobíme si hustší palačinkové těsto, které po přidání cukru, vajíčka a špetky soli rozmícháme do hladka. Až nám těsto trochu nakyne, v horkém oleji z něho na pánvičce nebo v lívanečníku smažíme lívance, přičemž dbáme, aby se nám usmažily do zlatova po obou stranách. Před podáváním povrch lívanců pomažeme ovocnou zavařeninou.

Zdroj: TV paprika Chuti monarchie

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.