reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Lososový pstruh v listovém těstě

Ingredience

  • Filet z lososového pstruha
  • 1 velká mrkev
  • 1 pórek
  • 2 lžíce másla
  • Špetka šafránu
  • Sůl
  • Pepř
  • 300 g čerstvého špenátu
  • 1 stroužek česneku
  • 1 balení listového těsta
  • 1 vejce
  • Kmín
  • Mouka na poprášení

Na másle si orestujeme šafrán, mrkev a pórek. Přidáme sůl. Na další pánvi s rozehřátým máslem orestujeme špenát, stačí 2 minuty. Ze špenátu vymačkáme vodu a rozložíme ho na těsto. Na něj dáme rybu. A zakončíme vrstvou mrkve a pórku. Těsto kolem ryby potřeme vejcem. Balíme a vejcem potíráme spoje i celé těsto. Posypeme hrubozrnnou solí a kmínem. Pečeme 15 až 20 minut při 200 stupních.

Zdroj: Lososový pstruh v listovém těstě; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1907-lososovy-pstruh-v-listovem-teste/ [On-line 27.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.