reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Makrela marinovaná na sladko-kyselo

Ingredience

  • 1 makrela
  • 1 dl červeného vinného octa
  • Cukr
  • 3 dl vody
  • 1 červená cibule
  • 1 mrkev
  • 1 velká růžička květáku
  • Celý černý pepř
  • Hořčičné semínko
  • Tmavý chléb
  • Máslo

1 díl octa, 2 díly cukru, 3 díly vody, pár kuliček pepře a hořčičného semínka smícháme a dáme vařit. Poté odstavíme. Růžičky květáku, mrkev a červenou cibuli nakrájíme. Makrelu naporcujeme.

Filety spolu se zeleninou zalijeme nálevem a necháme 24 hodin odstát. Poté filetám stáhneme průhlednou kůži, aby nám zůstala jen stříbrná vrstva. Chléb si namažeme máslem a můžeme servírovat.

Zdroj: Makrela marinovaná na sladko-kyselo; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2005-makrela-marinovana-na-sladko-kyselo/ [On-line 30.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.