- 2 dcl oleje
- hrst hrubě mletého barevného pepře
- sůl podle chuti
- 3 lžičky sezamového oleje
- 0,5 dl koňaku nebo portského
Rozehřejeme olej a přidáme všechny ingredience a ihned stáhneme z ohně. V marinádě obalíme plátky masa a necháme přes noc uležet.
|
|||||
Marináda s pepřem koňakem
Rozehřejeme olej a přidáme všechny ingredience a ihned stáhneme z ohně. V marinádě obalíme plátky masa a necháme přes noc uležet. You must be logged in to post a comment. Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
|||||
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
Poslední tip, trik či komentář