Na 4 porce:
- 150g neochuceného tofu,
- 3 stroužky česneku,
- 2 lžíce přírodní sojové omáčky,
- 1 lžíce extra panenského olivového oleje,
- 1/2 lžičky oregana,
- 800 g čerstvé zeleniny (papriky, rajčata, okurka, listový špenát)
Tofu nakrájíme na kostky. Smícháme sojovou omáčku, česnek, olivový olej a oregano. Vložíme kostky tofu a marinujeme 30 minut. Mezitím nakrájíme zeleninu a smícháme. Namarinované tofu opečeme na pánvi a přidáme ho do salátu, který můžeme ještě lehce zakápnout olivovým olejem.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/marinove-tofu-se-zeleninovym-salatem-13-7-2009.html
Poslední tip, trik či komentář