máslo:
- 1 máslo,
- 100 g sušených,
- 2 lžičky lístků tymiánu,
- 2 lžíce posekané ploché potrželky,
- sůl,
- pepř
salsa:
- 200 g sušených rajčat,
- hrst posekané ploché petržele,
- hrst posekané bazalky,
- 1 lžička citronové kůry,
- sůl,
- pepř
Máslo necháme změknout. Sušená rajčata vyndáme z oleje a pokrájíme na kousky. Vmícháme je do másla. Pak přidáme tymián a petržel. Dochutíme solí a pepřem. V pečícím papíru ho zformujeme do válečku. Zabalíme a vložíme do chladničky.
Na salsu si nakrájíme susená rajčata na menší kousky. Smícháme je s posekanými bylinkami a citronovou kůrou. Osolíme a opepříme.
Zdroj: Tescoma s chutí TV Nova http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/maslo-a-salsa-ze-susenych-rajcat-4-6-2009.html
Poslední tip, trik či komentář