4 porce
- 20 dkg pikantní uzené klobásy
- 25 dkg fazolí z konzervy
- 8 vajíček
- 5 dkg rajského protlaku
- 2 polévkové lžíce kečupu
- ½ celého pórku
- 2 ks plísňového sýra (camembert)
- sůl
- pepř
Na pánvičce si dobře opečeme tenká kolečka klobásy. Rozšleháme vajíčka, nalijeme je na opečenou klobásu a všechno důkladně propečeme.
Fazole propereme a vsypeme je na smažená vejce.
V jiné pánvi si orestujeme rajský protlak, potom do něho vhodíme pórek nakrájený na kolečka, osolíme a opepříme. Ochutíme také troškou kečupu. Takto vzniklou hmotu namažeme na smažená vajíčka s fazolemi a pokryjeme plátky camembertu. Potom vsuneme celé na několik minut do trouby, aby se nám všechny ingredience pořádně spekly dohromady.
Zdroj: TV Paprika Omeleta http://tvpaprika.hu/cs/node/3868
Poslední tip, trik či komentář