reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Obalovaná vejce

  • 4 vejce natvrdo
  • tuk na smažení

Na obalení:

  • 250 g mletého masa
  • 2 vejce
  • trochu mléka
  • pepř
  • sůl
  • šálek strouhanky

1. Natvrdo uvařená vejce vychladíme ve studené vodě a oloupeme. Umleté maso osolíme, přidáme strouhanku, koření, jedno vejce, mléko a prohněteme. Směs nesmí být příliš řídká.
2. Každé vejce obalíme připravenou masovou směsí tak, že vzniknou válečky. Ty pak obalíme ve vejci a strouhance, usmažíme v horkém tuku, rozkrojíme a servírujeme s vařenými bramborami.
Příprava: 35 minut

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.