reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Padovské makaróny

Asi 200 g anglické slaniny nakrájíme na kostičky, dáme do pánve s bublajícím olejem a na mírném ohni – to je důležité – k tomu přidáme nakrájená, oloupaná rajčata. (Jsou k dostání v konzervě.) Předtím z nich vylijeme všechnu šťávu, pak přidáme jednu nakrájenou cibuli, dva stroužky utřeného česneku, hrubě mletý pepř, sůl a dvě pálivé papričky. Uvaříme makaróny, do vody přidáme lžíci oleje, jdou pak dobře od sebe. Také na slité makaróny dáme trochu oleje a v míse smícháme vše dohromady a posypeme nakrájenou zelenou petrželí. K tomu salát, lehké červené víno a italská večeře je na světě.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.