reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Parmezánové krutony

Ingredience

  • 4 plátky toastového chleba
  • Parmezán
  • Olivový olej

Toastový chléb zbavený kůrky nakrájíme na kostičky nebo trojúhelníčky. Poskládáme je na pečící tác, posypeme strouhaným parmezánem a pokapeme olejem. Tác s kousky chleba dáme do trouby, pečeme dozlatova.

Zdroj: Parmezánové krutony; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2509-parmezanove-krutony/ [On-line 04.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.