reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečený květák

 

  • 1 větší květák
  • 2 lžíce olivového oleje,
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce nastrouhaného zázvoru
  • sůl, pepř
  • máta peprná
  • 1 limetka

Troubu předehřejeme na 175 °C. V oleji rozmícháme prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor, sůl a pepř. V této směsi obalíme na růžičky rozebraný očištěný květák a rozloží¬me ho na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme 30 minut. Upečený květák pokapeme limetkovou šťávou a posypeme nasekanou mátou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.