reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečený květák

 

  • 1 větší květák
  • 2 lžíce olivového oleje,
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce nastrouhaného zázvoru
  • sůl, pepř
  • máta peprná
  • 1 limetka

Troubu předehřejeme na 175 °C. V oleji rozmícháme prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor, sůl a pepř. V této směsi obalíme na růžičky rozebraný očištěný květák a rozloží¬me ho na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme 30 minut. Upečený květák pokapeme limetkovou šťávou a posypeme nasekanou mátou.

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


9 × = dvacet sedm


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.