reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

PSTRUH PO MLYNÁŘSKU

Suroviny

  • vykoštěný pstruh
  • sluneč. olej, máslo
  • plnotučná hořčice
  • majonéza
  • cukr, sůl, bílý pepř
  • česnek
  • ančovičky
  • citrony
  • smetana
  • polohr. a hl. mouka
  • směs čerstvých salátů
  • červená cibulka, nať jarní cibulky, rajčata na ozdobu

Pstruha prořízneme a vyjmeme páteř. Osolíme, opepříme bílým pepřem. Obalíme ve smíchané hl. a polohr. mouce. Opečeme na slunečnicovém oleji a necháme 5-10 min dojít v troubě.
Směs salátů zakápneme citronem a dáme chladit.
0,5 dcl smetany, 2 lžíce majonézy, 1,5 lž. hořčice, sůl, cukr, bílý pepř, šťávu z 1/2 citronu, 1-2 stroužků česneku, 3-4 ančovičky i s trochou oleje rozmixujeme a vznikne dresink.
Pstruha vyndáme z trouby, přidáme máslo.

Zdroj: PSTRUH PO MLYNÁŘSKU; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 22.09.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.