reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruh s hořčičným semínkem a dýňovým olejem

2 porce

  • 2 pstruzi
  • bílé hořčičné semínko
  • mletá sladká paprika
  • sůl
  • hladká mouka
  • máslo
  • dýňový olej

Na podávání

  • chléb
  • listový salát

Ze pstruhů seřízneme filety, posypeme je hořčičným semínkem, paprikou, solí, spojíme opět stranou masa k sobě a obalíme v hladké mouce. Takto připravené pstruhy opečeme na másle z obou stran dozlatova. Při servírování je na talíři zakápneme dýňovým olejem. Podáváme s pečivem a listovým salátem.

Zdroj: Pstruh s hořčičným semínkem a dýňovým olejem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1263-pstruh-s-horcicnym-seminkem-a-dynovym-olejem/ [On-line 01.06.2013]

Nelze komentovat.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.