reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ředkvičková smaženice

 

  • 2 svazky ředkviček
  • 2-3 cibule
  • olej
  • kmín
  • sůl
  • pepř
  • vejce

Cibuli nakrájíme najemno a necháme na oleji zpěnit. Potom přidáme ředkvičky nakrájené na plátky, kmín a necháme dusit doměkka. Na závěr zalijeme vajíčkem, dochutíme a mícháme. Ředkvičkami v podstatě nahrazujete houby, které na jaře ještě nerostou.
ZDOBTE NASEKANOU PAŽITKOU. V LÉTĚ MŮŽETE DO SMAŽENICE PŘIDAT I ZMÍNĚNÉ HOUBY.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.