reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Reveňový kompot

Čerstvá reveň
Nálev:
na 1 litr vody 700 g cukru a lžička sušené citrónové kůry nebo čerstvé kůry z chemicky neošetřeného citrónu.
Reveň očistíme, oloupeme a nakrájíme na špalíky. Na cedníku je spaříme vařící vodou, necháme okapat a plníme čisté sklenice. Zalijeme nálevem připraveným ze svařené vody s cukrem a citrónovou kůrou. Pro zvýraznění chuti můžeme do nálevu přidat 2 lžíce rumu. Sklenice uzavřeme víčky a sterilujeme je 20 minut při 90 °C.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.