reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Siven na páře s houbovo-krevetovým ragú

Ingredience

  • Siven
  • 2 lžíce olivového oleje
  • Sůl
  • Pepř
  • Houby shitake
  • 1 šalotka
  • 2 lžíce másla
  • 100 g loupaných krevet
  • Estragon
  • 1 citron

Ze sivena si udělejte filety a vykostěte je. Čisté filety potřete olejem, zabalte do potravinářské fólie a dejte vařit na páře. Na pánvi rozehřejte máslo, dejte restovat šalotku a nakrájené houby. Přidejte krevety, estragon a citrónovou šťávu. Osolte a opepřete. Z uvařeného sivena sloupněte kůži, osolte a opepřete a podávejte s připraveném ragú.

Zdroj: Siven na páře s houbovo-krevetovým ragú; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2586-siven-na-pare-s-houbovo-krevetovym-ragu/ [On-line 30.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.