reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Smetanové dušené kedlubny

 

  • 8 kedluben
  • 4-6 lžic šlehačky
  • hladká mouka
  • kari koření
  • sůl

Oloupané kedlubny nakrájíme na plátky nebo na nudličky. Dáme do rendlíku vytřeného rozpuštěným máslem, podlijeme trochou vody, osolíme, okořeníme a dusíme pod pokličkou doměkka. Zaprášíme moukou a krátce podusíme. Přilijeme šlehačku, provaříme a dochutíme.
PODÁVEJTE S PEČENÝM MASEM A VAŘENÝM BRAMBOREM NEBO BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.