reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Špagety s omáčkou

Těstoviny připravené podle tohoto receptu obsahují málo kalorií. Je důležité, aby byly špagety tvrdší, čili uvařené „al dente“, a abyste si je dala s rajčatovou omáčkou. Po takovém jídle budete plná energie.

  • 4 stroužky česneku
  • 50 g šunky
  • 200 g malých rajčat
  • 300 g špaget
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce petrželky
  • sůl
  • pepř
  • čerstvé natrhané lístky bazalky

Česnek oloupejte a nakrájejte na kolečka. Šunku nařežte na nudličky, rajčata opláchněte, osušte a rozkrojte na půlky. Špagety uvařte podle návodu na obalu (ale nevařte je déle než 7-8 minut). Než se uvaří, poduste mezitím na olivovém oleji česnek, šunku promíchanou s petrželkou a také rajčata. Do omáčky přilijte 125 ml vody po těstovinách. Pak ji ještě chvíli povařte a dochuťte. Špagety dobře promíchejte s omáčkou a ozdobte bazalkou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.