reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Steak ze svíčkové

  • 600g pravé svíčkové
  • 6 brambor
  • 300g zeleniny (celer, hrášek,kukuřice, mrkev)
  • 2 lžíce másla
  • černý pepř, sůl, olivový olej
  • zeleninový vývar

Dresink:

  • 5-6 stroužků česneku
  • 2 lžíce másla
  • 150g měkkého tvarohu
  • 2-3 lžíce šlehačky
  • bylinkové koření

Postup:

Steak nakrájíme na dva centimetrové plátky, osolíme, opepříme a opečeme na pánvi. Brambory i se slupkou rozkrojíme na čtvrtky, pokapeme olejem a dáme do trouby. Mezitím si připravíme dresink – do misky oloupeme a rozmačkáme česnek, přidáme tvaroh, máslo, smetanu a koření bylinkové máslo. Vše zamícháme. Hotovým dresinkem zdobíme pečené brambory. Zeleninu podusíme na rozpuštěném másle a přidáme zeleninový vývar.

Zdroj: Babicovy dobroty TV Nova http://tv.nova.cz/clanek/novinky/babicovy-dobroty-steak-ze-svickove.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.