Ingredience
- 300 g lososového pstruha
- 2 lžíce panenského oleje
- 2 lžíce nakrájené pažitky
- 2 lžíce nakrájené šalotky
- 1 lžíce nasekaných kaparů
- 1 lžíce dijónské hořčice
- Sůl
- Pepř
- 2 ředkvičky
- Citron
- 1 malá bagetka
Nakrájíme si ředkvičky na kolečka. Cibuli najemno. Kapary a pažitku nadrobno. Rozpálíme pánev a na ní opečeme plátky bagety. Pstruha nakrájíme na droboučké kousky. Všechny ingredience dáme do misky. Přidáme olej, hořčici, pepř a sůl. Závěrem zakápneme citrónovou šťávou a promícháme. A můžeme podávat.
Zdroj: Tatarák z lososového pstruha; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1908-tatarak-z-lososoveho-pstruha/ [On-line 05.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář