reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Tatarák z lososového pstruha

Ingredience

  • 300 g lososového pstruha
  • 2 lžíce panenského oleje
  • 2 lžíce nakrájené pažitky
  • 2 lžíce nakrájené šalotky
  • 1 lžíce nasekaných kaparů
  • 1 lžíce dijónské hořčice
  • Sůl
  • Pepř
  • 2 ředkvičky
  • Citron
  • 1 malá bagetka

Nakrájíme si ředkvičky na kolečka. Cibuli najemno. Kapary a pažitku nadrobno. Rozpálíme pánev a na ní opečeme plátky bagety. Pstruha nakrájíme na droboučké kousky. Všechny ingredience dáme do misky. Přidáme olej, hořčici, pepř a sůl. Závěrem zakápneme citrónovou šťávou a promícháme. A můžeme podávat.

Zdroj: Tatarák z lososového pstruha; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1908-tatarak-z-lososoveho-pstruha/ [On-line 05.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.