Suroviny:
- 300 g zeleného chřestu
- 1 bílá cibule
- 100 g cherry rajčat
- římský salát
- 3 lžíce piniových oříšků
- citrón
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce akátového medu
- balsamico ocet
- nakládané kapari
- 50 g parmazánu
Chřest pokrájíme, opečeme na oleji 4 minuty. Přidáme bílou cibuli, osolíme, dáme cukr a cherry rajčata. Nakonec přidáme piniové oříšky, trochu medu, kapari, zakápneme balsamico octem, natrháme římský salát. Na talíři ozdobíme zbytkem oříšků, kapari a strouhaným parmazánem.
Zdroj: TEPLÝ SALÁT ZE ZELENÉHO CHŘESTU; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 25.04.2016]
Poslední tip, trik či komentář