reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Těstoviny s tuňákem

1 porce:

  • 1 cibule
  • 1 lžička oleje
  • 2 lžíce jablečného octa
  • 1 lžička medu
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 100 ml bujónu
  • 50 g těstovin – vrtulí
  • 2 lžíce tuňáka z konzervy
  • lístky salátu
  • tymián

Cibuli oloupejte, nasekejte na kostičky a poduste na oleji. Posypte ji tymiánem, přidejte jablečný ocet a med. Přilijte bujón smíchaný s rajčatovým protlakem. Duste 3-4 minuty a pak dokořeňte. Přidejte tuňáka a zlehka ohřejte. Uvařte těstoviny, přelijte je teplou omáčkou a ozdobte lístky salátu.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.