reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salát z filé

 

Asi 300 g filé podusíme bez míchání na oleji na mírnějším ohni. Pak rozporcujeme na malé kousky, u filé to jde snadno, a přidáme uvařenou 1 menší mrkev, kousek uvařeného celeru a nakrájíme i kousek syrového. K tomu jemně nakrájenou půlku středně velké cibule. „Lehkou“ majolku podle chuti osolíme, opepříme, přidáme citron, nasekanou petrželku a vše necháme několik hodin uležet. Můžeme přidat i zelenou papriku, rajčata, majolku lze zředit suchým bílým vínem, přidáním uvařené rýže pak vytvořit lehkou a chutnou večeři.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.