Ředkvičkový tataráček s lososem
8 ředkviček
200 g uzeného lososa
1 šalotka
2 natvrdo uvařená vejce
1/2 svazku kopru
čerstvě umletý pepř
několik kapek citrónové šťávy
1/2 malé bagety
2 lžíce olivového oleje
Bagetu nakrájíme na krajíčky, pokapeme lžičkou oleje a na teflonové pánvi lehce opečeme. Lososa pokrájíme na kostičky. Šalotku oloupeme a posekáme. Ředkvičky omyjeme, 4 odložíme stranou na ozdobu, zbytek očistíme a nastrouháme. Kopr omyjeme a najemno nasekáme. Lososa smícháme se šalotkou, ředkvičkami, sekaným koprem a lžičkou oleje. Ochutíme pepřem a citrónovou šťávou. Vejce oloupeme a nakrájíme na plátky. Krajíčky bagety obložíme vejci a tataráčkem. Ozdobíme ředkvičkami.
BAGETKU S TATARÁČKEM JEŠTĚ MŮŽETE OZDOBIT PLÁTKEM CITRONU.
Poslední tip, trik či komentář