reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřové ragú

 

  • 600 g vepřového bez kosti
  • 3 loupané kedlubny
  • 3 syrové brambory
  • 6 mladých cibulek
  • 60 g sádla
  • Sůl
  • Pepř
  • Lžíce worcesteru

Osolené a opepřené maso osmažíme na sádle ze všech stran, podlijeme trochou vody a přidáme několik kapek worcesteru. Když je maso téměř měkké, rozkrájíme ho na kousky, přidáme celé malé cibulky, brambory a kedlubny nakrájené na kostky. Dusíme, až zelenina změkne.

PRO VYLEPŠENÍ CHUTI MŮŽETE OKOŘENIT ŠPETKOU KARI A ZDOBIT SNÍTKOU LIBEČKU ČI KORIANDRU.

 

 

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.