reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

TATARSKÝ BIFTEK Z TOČENÉHO SALÁMU

 

  • 500 g točeného salámu
  • 1 lžíce oleje
  • 4 žloutky
  • 1 cibule
  • sůl
  • sladká paprika
  • mletý pepř
  • worcesterská omáčka
  • kečup
  • chléb
  • sádlo nebo olej na smažení

Salám oloupeme a umeleme na masovém strojku. Přidáme lžíci oleje a dobře promícháme. Na talířích vytvoříme z mletého salámu čtyři bochánky s důlkem, do kterých vyklepneme po jednom žloutku. Obložíme hromádkami soli, papriky, pepře a drobně nakrájené cibule. Podáváme s topinkami, kečupem a worcesterskou omáčkou na dochucení. Můžeme také všechny suroviny (včetně kečupu a worcesterské omáčky) smíchat a podávat namazané na topinkách.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.