reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rudolfův biftek

 

  • 500 g silnějších plátků z pravé svíčkové
  • 50g másla
  • steakové koření
  • 1 cibuli
  • 1 lžíci hladké mouky
  • 1 cibuli

Ze svíčkové nakrájejte silnější plátky, naklepejte je hřbetem ruky a vraťte do původního tvaru. Pozvolna je osmažte na kvalitním másle 4 minuty po každé straně. Máte-li ráda krvavější steaky, zkraťte dobu smažení na 2 minuty. Maso vyjměte a ochuťte kořením na steaky. Do másla na pánev dejte cibuli nastrouhanou na hrubém struhadle. Když cibule zrůžoví, zalijte ji šlehačkou a podle potřeby zahustěte hladkou moukou. Podávejte s hranolky, rýží nebo s bramborem a se zeleninou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.