reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Nádivka s drůbežími játry

 

  • 250-300 g drůbežích jater
  • 2 cibule
  • 100 g másla
  • zelená petrželka
  • 3 ks pečiva (rohlíky, žemle)
  • 1 dl mléka
  • 2 vejce
  • sůl, mletý pepř
  • máslo na pekáček

Očištěná játra nakrájíme na kostičky. Rozehřejeme máslo a osmahneme na něm nakrájenou cibuli, játra a nasekanou zelenou petrželku. Pak přidáme na kostky nakrájené pečivo, vše zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci, solí a mletým pepřem. Promícháme a ve vymaštěném pekáčku dozlatova upečeme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.