reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dušený pórek s bramborovou kaší

 

  • 10 kusů pórku
  • 700 g brambor
  • 90 g sádla
  • 50 g cibule
  • 250 g smetany
  • 30 g másla
  • Sůl
  • vegeta

Očištěné pórky nakrájíme na kratší kousky a smažíme na sádle asi 10 minut. Pak přidáme oloupané, na kolečka nakrájené brambory. Zalijeme do poloviny vodou, osolíme, okořeníme vegetou a dusíme doměkka. Pórky z brambor vyjmeme, brambory necháme dále vařit. Pak uvařené brambory rozšleháme se smetanou na kaši, kterou podáváme s osmaženou cibulkou a obloženou dušenými pórky.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.