reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hrstková polévka

 

  • 1 a 1/2 l vody
  • asi 200 g luštěnin (hrst hrachu, fazolí, čočky a krup)
  • 40 g sádla
  • 30 g hladké mouky
  • sůl
  • majoránka
  • česnek
  • případně ¼ l mléka

Přebrané a předem namočené luštěniny a spařené kroupy druhý den uvaříme doměkka. Přidáme jíšku ze sádla a mouky, dobře ji provaříme, dále přidáme česnek utřený se solí a rozemnutou majoránku. Polévku můžeme nakonec zjemnit mlékem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.