reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Žebrácká polévka

 

  • 1 a 1/2 l vody
  • 30 g másla nebo oleje
  • 50 g hladké mouky
  • 1 vejce
  • 2 krajíce tvrdého chleba
  • Sůl
  • kmín
  • zelená petrželka

Připravíme zlatavou jíšku, zalijeme ji vodou, přidáme sůl, kmín a nalámaný chleba, povaříme, přidáme rozšlehané vejce a před podáváním nasekanou zelenou petrželku. Můžeme tuto polévku zjemnit sladkou smetanou nebo mlékem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.