reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Trota salmonata alle erbe – Lososový pstruh s bylinkami

4 porce

  • 4 filety lososového pstruha
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 1 snítka tymiánu
  • pár lístků šalvěje
  • pár lístků petržele
  • 2dcl oleje extra virgin
  • 1 citron
  • sůl, pepř

V hmoždíři smícháme bylinky, přidáme olej a citronovou šťávu. Filety osolíme 
a opepříme, potřeme bylinkovou směsí a opečeme na pánvi po obou stranách, nejdříve z té strany, kde je kůže.
Filety servírujeme polité bylinkovou šťávou.
Můžeme podávat s orestovaným listovým špenátem.

Zdroj:http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/ [29.11.2009]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.