reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruh celý pečený

Na 4 porce:

  • 2 pstruzi,
  • 4 lžíce másla,
  • 4 rajčata,
  • 2 větvičky tymiánu

na bylinkovou sůl:

  • 1 lžíce mořské soli,
  • 2 větvičky tymiánu,
  • 4 stonky kopru

Nejdříve připravíme bylinkovou sůl. Tymián odrhneme, kopr nasekáme a oboje bylinky smícháme se solí. Vykuchané odšupinované čerstvé pstruhy nařízneme podél páteře, nakořeníme je bylinkovovu solí a dovnitř dáme kousek másla.
Do pánve dáme pečící papír a olivový olej. Pstruhy opečeme v pánvi po obou stranách. Rajčata nakrájíme na plátky, osolíme je a vložíme do pánve. Na každého pstruha položíme kousek tymiánu. Pánev se pstruhy přendáme do vyhřáté trouby a pečeme při 220 _°C 12 minut.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/pstruh-cely-peceny-4-8-2009.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.