reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ragů s fava fazolí a s amurem

Na 4 porce potřebujeme:

  • 600 g amura,
  • sůl, pepř,
  • 1 větvička tymiánu,
  • 1 lžíce olivového oleje,
  • 200 g hráškových lusků,
  • 2 lžíce másla,
  • 1 šalotka,
  • 150 ml bílého vína,
  • 1 mrkev na kostičky,
  • 8 cherry rajčátek,
  • 150 g fava fazolí

Steaky z amura osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a opečeme na pánvi s olejem z obou stran. Pak přendáme na talíř a dáme do vyhřáté trouby na 5minut.

Připravíme si ragů. Hráškové lusky nakrájíme na nudličky. Do pánve dáme máslo, cibulku nakrájenou nadrobno, víno a mrkev. Osolíme, opepříme a krátce povaříme. Pak přidáme lusky a opět krátce podusíme. Nakonec přidáme přepůlená rajčátka a fava fazolky. Prohřejeme a podáváme s opečenou rybou.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/ragu-s-fava-fazoli-a-s-amurem-9-3-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.