reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lišky ve skořicovém nálevu

  • lišky nebo jiné malé houby
    cibule
    celá skořice

Na skořicový nálev:

  • 1 l vody
    120 ml octa
    250 g cukru
    30 g soli
    20 g barevného pepře
    1 lžička mleté skořice
    3 ks celé skořice

Ve vodě svaříme ocet, sůl, cukr, přidáme celou i mletou skořici a celý barevný pepř. Lišky nebo jiné drobné houby tři minuty povaříme a střídavě spolu s cibulí klademe do sklenic. Jemně upěchujeme, vložíme kousek celé skořice, zalejeme nálevem a nakonec sterilujeme půl hodiny při 90 stupních.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/10-lisky-ve-skoricovem-nalevu/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.