reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lyonská omáčka

4 porce

  • 30 g másla
  • ½ cibule
  • 1,5 dl bílého vína
  • střik vinného octa
  • 2 lžíce studeného fondu demi-glace
  • sůl

Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dosklovata, zalijeme vínem, zastříkneme octem, zredukujeme a vmícháme demi-glace, podle chuti osolíme.

Omáčku podáváme ke steakům.

Zdroj: Lyonská omáčka; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1155 [On-line 07.12.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.