Ingredience
- losos 1200 g
- čerstvě mletýčervený pepř 1 špetka
- čerstvý kopr 1 snítka
- citron 1 kus
- fazolové lusky 500 g
- česnek 3 stroužky
- anglická slanina 150 g
na dip:
- menší pórek (bílá část) 1 kus
- baby špenát 1 balení
- smetana na vaření 1 kus
- česnek 1 stroužek
- sůl 1 špetka
1. Lososa osolíme, opepříme, posypeme koprem a smažíme na másle.
2. Na másle osmažíme i fazolové lusky, které dochutíme česnekem a solí.
3. Na pánvičce si osmažíme anglickou slaninu a potom ji přidáme do zeleniny.
4. Na dip si nakrájíme bílou část pórku a orestujeme jej se špenátem, zalijeme smetanou na vaření a podáváme k lososu a fazolkám
Zdroj: Losos s fazolkami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/losos-s-fazolkami [On-line 23.05.2013]
Poslední tip, trik či komentář