Ingredience
mozzarella se sušeným tomatem na lístku bazalky:
- sušená rajčata 10 kusů
- mozzarella v kuličkách 2 balení
- čerstvá bazalka 1 dávka
- olivový olej 1 dávka
roquefort s hroznovým vínem:
- rokfór 200 g
- hroznové víno (nejlépe bílé a červené) 200 g
- plněná cherry rajčátka s bazalkou a sýrem cottage:
- dobrá třešňová rajčata 1 balení
- sýr cottage 1 kus
- sůl a pepř 1 špetka
1.Na servírovací fingerfood lžíci dáme lístek bazalky, na něj plátek sušeného tomatu a řez mozzarelly. Zakápneme olivovým olejem.
2. Na servírovací fingerfood lžíci dáme výseč pravého rokfóru, přes něj půlku kuličky bílého vína a půlku červeného.
3.Opatrně vydlabeme cherry rajčátko, které naplníme rozmixovanou směsí sýru cottage a bazalky, dochucenou solí a pepřem.
Zdroj: Finger food; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/finger-food [On-line 27.01.2014]
Poslední tip, trik či komentář