Suroviny:
- Krkovice cca 750g vcelku
- palička česneku
- olivový olej
- kmín
- pepř
- Sůl
Krkovici našpikujeme polovičním množstvím česnekových stroužků, nasolíme, napepříme a okořeníme kmínem. Přendáme na připravený alobal, obsypeme zbylým česnekem a zalijeme olivovým olejem, zabalíme dvojitě do alobalu, aby nic z balíčku neuniklo a dáme na rozpálený gril pod poklici grilovat za občasného otáčení asi 40 min.
Hotové maso vyjmeme z grilu a necháme odpočívat zabalené v alobalu.
Zdroj: VEPŘOVÁ KRKOVICE NA GRILU S ČESNEKEM; Rozpal to šéfe ! – TV Prima http://www.iprima.cz/rozpaltosefe/komplet-recepty-z-1-dilu-rozpal-to-sefe?special=593827 [On-line 19.05.2014]
Poslední tip, trik či komentář