reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

VEPŘOVÁ KRKOVICE NA GRILU S ČESNEKEM

Suroviny:

  • Krkovice cca 750g vcelku
  • palička česneku
  • olivový olej
  • kmín
  • pepř
  • Sůl

Krkovici našpikujeme polovičním množstvím česnekových stroužků, nasolíme, napepříme a okořeníme kmínem. Přendáme na připravený alobal, obsypeme zbylým česnekem a zalijeme olivovým olejem, zabalíme dvojitě do alobalu, aby nic z balíčku neuniklo a dáme na rozpálený gril pod poklici grilovat za občasného otáčení asi 40 min.

Hotové maso vyjmeme z grilu a necháme odpočívat zabalené v alobalu.

Zdroj: VEPŘOVÁ KRKOVICE NA GRILU S ČESNEKEM; Rozpal to šéfe ! – TV Prima http://www.iprima.cz/rozpaltosefe/komplet-recepty-z-1-dilu-rozpal-to-sefe?special=593827  [On-line 19.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.